zd

Smart elektrisk kørestol er et sikkert og pålideligt transportmiddel for ældre

Smarte elektriske kørestole er et af de særlige transportmidler for ældre og handicappede med begrænset mobilitet.For denne gruppe mennesker er transport et praktisk behov, og sikkerhed er det første element.Mange mennesker har denne bekymring: Er det sikkert for ældre at køre en elektrisk kørestol?YOUHA Aaron vil i dag tale med dig om, hvorfor smarte elektriske kørestole er et sikkert og pålideligt transportmiddel for ældre.
Som 10-årig praktiker i kørestolsbranchen vil jeg i dag gerne gøre en kvalificeret intelligent elektrisk kørestol populær for alle.Hvorfor er det et sikkert og pålideligt transportmiddel for ældre?Hvad er fordelene ved elektriske kørestole til ældre sammenlignet med andre transportmidler?Denne artikel analyserer kun fra synspunktet om brugerens egen manipulation, at tage andre værktøjer er ikke inden for denne artikels omfang.

1. Den intelligente elektriske kørestol er udstyret med automatisk bremse elektromagnetisk bremse
En kvalificeret smart el-kørestol er først udstyret med elektromagnetiske bremser, som automatisk bremser, når du slipper hånden, og vil ikke glide op og ned ad bakke.Det sparer besværet med traditionelle elektriske kørestole og elektriske trehjulede cykler ved bremsning og har en højere sikkerhedsfaktor;hold dog øjnene åbne, når du køber.På nuværende tidspunkt har mange elektriske kørestole på markedet ikke elektromagnetiske bremser, og deres bremseeffekt og køreoplevelse er relativt god.Forskel;

2. Den intelligente elektriske kørestol er udstyret med anti-dumpende små hjul
Når man kører på en flad og jævn vej, kan enhver kørestol gå meget jævnt, men for enhver kørestolsbruger vil de uundgåeligt støde på vejbilleder som skråninger og huller, så længe de skal ud at køre.I nogle tilfælde bør der være anti-dumping små hjul for at sikre sikkerheden.

Generelt er anti-dumping små hjul på elektriske kørestole installeret på baghjulene.Dette design kan effektivt undgå faren for at falde baglæns på grund af ustabilt tyngdepunkt, når man går op ad bakke.

3. Udskridningsdæk
Når man møder glatte veje som regnvejrsdage, eller når man går op og ned ad stejle skråninger, kan en sikker kørestol nemt bremse, hvilket er relateret til dækkenes anti-skrid-ydelse.Jo stærkere greb ydeevnen af ​​dækket, jo blødere er bremsningen, og det er mindre sandsynligt, at det mislykkes med at bremse bilen og glide på jorden.Generelt er baghjulene på udendørs kørestole designet til at være bredere og have flere slidbanemønstre.

4. Hastigheden overstiger ikke 6 kilometer i timen
Den nationale standard foreskriver, at hastigheden for almindelige intelligente elektriske kørestole ikke må overstige 6 kilometer i timen.Grunden til at hastigheden er sat til 6 kilometer i timen er, at vejforholdene forskellige steder er forskellige, og brugergrupperne er ret forskellige.rejse.

5. Differentialhastighedsdesign ved drejning
Smarte elektriske kørestole er generelt baghjulsdrevne, og elektriske kørestole bruger normalt dobbeltmotorer.Uanset om det er en dobbeltmotor eller en enkelt motor, styrer controlleren frem og tilbage og drejer til alle operationer.Det kan realiseres ved blot at bevæge styreenhedens joystick let, hvilket er ubesværet og nemt at lære.

Ved drejning roterer venstre og højre motor med forskellige hastigheder, og hastigheden justeres efter drejningsretningen for at undgå, at kørestolen vælter, så i teorien vil den elektriske kørestol aldrig vælte, når den drejer.

Mange mennesker rystede på hovedet efter at have kendskab til prisen på smarte el-kørestole, især prisen på smarte el-kørestole i mellem til høj kvalitet.Nogle mennesker sagde endda, at prisen kan lægges til for at købe en lille bil, men glem ikke, det er bedre for de ældre. Han kan ikke køre en billig bil, har du ret?Hvis han ikke kan bruge det, er det en bunke skrot for ham, ikke?

 


Posttid: Dec-08-2022