zd

Kendskab til elektriske kørestole

Den tekniske ydeevne af lithium batteri elektrisk kørestol (1).Lithium batteri miljøvenlig elektrisk kørestol (2).Elektrisk, håndskubbe, manuel 3-funktions kørestol.(3).Elektriske kørestole med store hjul kan bruges.(4). Elektrisk kørestol, der nemt kan foldes sammen uden at fjerne batteriet.(5) Elektrisk kørestol med energibesparelse og stærk klatreevne.(6).Styr og kør elektriske kørestole med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder.Funktioner af lithium batteri elektrisk kørestol: Lithium batteri bruges til at spare energi, beskytte miljøet og spare elektricitet.Med elektrisk, manuel, håndskub tre-i-en funktion.Den kan foldes sammen uden at fjerne batteriet for nem transport og opbevaring.Stærk klatreevne, sikkerhed og anti-væltning design, humaniseret, nem at betjene, den letteste elektriske kørestol.Forholdsregler ved brug:
1. Brug venligst ikke kørestolen, når der ikke er luft og utilstrækkeligt lufttryk, ellers vil dækket blive beskadiget.Når du pumper dækket op, skal du være opmærksom på det korrekte lufttryk og ikke overfylde det for at forhindre dækket i at blæse ud.

2. Bremsen anvendes med det formål at kunne løfte kørestolen op, når kørestolen er ude for en ulykke og parkeret på ujævn vej.Den bruges ikke til at bremse kørestolen i bevægelse.

3. Kørestolsbrugere er strengt forbudt at blive transporteret med nogen form for transportkøretøj i kørestol.

4. Før du bruger kørestolen, bedes du kontakte kørestolen med en ledsager.

5. På en kørestol uden en anti-vippeanordning, lad være med at sidde på kørestolen og løfte baglæns.

6. Når du bruger kørestol, skal du ikke vippe kørestolen i den generelle retning, og du må ikke løfte kørestolen.

7. Det er strengt forbudt at bruge bremsen under kørslen.Hvis der ikke er en ledsagende person, kan du holde i hånden og skubbe cirklen og bremse gradvist.

8. Det er strengt forbudt for brugeren at stå på pedalen, hvilket vil få kørestolen til at vælte.Produktegenskaber: 1. Den kan stå oprejst eller ligge fladt, kan stå og gå og kan forvandles til en lænestol, og sofasædet er mere behageligt.2. Adopter den internationale topgearkasse to-trins motor med variabel hastighed, som kan give kørestolskøretøjet tilstrækkelige og matchende hestekræfter, mere kraftfuld klatring og mere holdbar kraft.Knæbeskyttere, justerbar nakkestøtte, 40ah højkapacitetsbatteri.


Indlægstid: 11-10-2022