zd

Sådan oplader du den elektriske kørestol til handicappede

1. Den købte nye kørestol kan have utilstrækkelig batteristrøm på grund af langdistancetransport, så oplad den venligst før brug.
2. Kontroller, om den nominelle indgangsværdi for opladning stemmer overens med strømforsyningsspændingen.
3. Batteriet kan oplades direkte i bilen, men der skal slukkes for strømafbryderen, eller det kan tages ud og bringes til et passende sted som indendørs til opladning.
4. Tilslut venligst opladningsapparatets udgangsportstik til batteriets opladningsstik, og tilslut derefter opladerens stik til 220V AC-strømforsyningen.Pas på ikke at tage fejl af de positive og negative stik.
5. På dette tidspunkt vil det røde lys på strømforsyningen og opladningsindikatoren på opladeren lyse, hvilket indikerer, at strømforsyningen er tilsluttet.

6. En opladningstid tager omkring 5-10 timer.Når opladningsindikatoren skifter fra rød til grøn, betyder det, at batteriet er fuldt opladet.Hvis tiden tillader det, er det bedst at fortsætte opladningen i ca. 1-1,5 time for at få batteriet til at få mere energi.Men fortsæt ikke med opladningen i mere end 12 timer, ellers vil det let forårsage deformation og beskadigelse af batteriet.
7. Efter opladning skal du først tage vekselstrømsstikket ud og derefter trække stikket, der er tilsluttet batteriet.
8. Det er forbudt at tilslutte opladeren til AC-strømforsyningen i længere tid uden opladning.
9. Udfør batterivedligeholdelse hver til anden uge, det vil sige, efter at det grønne lys på opladeren er tændt, fortsæt med at oplade i 1-1,5 time for at forlænge batteriets levetid.
10. Brug venligst den specielle oplader, der følger med køretøjet, og brug ikke andre opladere til at oplade den elektriske kørestol.
11. Ved opladning skal den udføres på et ventileret og tørt sted, og der må ikke være tildækket noget på opladeren og batteriet.

 


Posttid: 04-november 2022