zd

Hvor meget ved du om forholdsreglerne, før du bruger en elektrisk kørestol?Du skal svare

Læs først brugsanvisningen omhyggeligt, før du betjener din elektriske kørestol første gang.Disse instruktioner kan hjælpe dig med at forstå ydeevnen og betjeningen af ​​din el-kørestol samt korrekt vedligeholdelse.Så dette er et meget nødvendigt skridt, det kan hjælpe dig med at få en foreløbig forståelse af elektriske kørestole.

Det andet punkt, brug ikke batterier med forskellig kapacitet, og brug ikke batterier af forskellige mærker og typer.Når du udskifter batterier, må du ikke blande gamle og nye batterier.Især før du oplader batteriet for første gang, skal du bruge al strøm i batteriet før opladning.Den første opladning skal være fuldt opladet (ca. 24 timer) for at sikre, at batteriet er fuldt aktiveret.Bemærk venligst, at hvis der ikke er strømforsyning i længere tid, vil batteriet blive beskadiget, batteriet kan ikke bruges, og den elektriske kørestol vil blive beskadiget.Kontroller derfor, om strømforsyningen er tilstrækkelig før brug, og oplad den i tide, når strømforsyningen er utilstrækkelig.

For det tredje, når du er klar til at skifte til den elektriske kørestol, skal du sørge for at slukke for strømmen først.Hvis du ellers rører joysticket, kan det få den elektriske kørestol til at bevæge sig uventet.

Det fjerde punkt er, at hver elektrisk kørestol har en streng bæreevne, som forbrugerne klart skal forstå.Belastninger ud over den maksimale belastning kan beskadige sædet, stellet, fastgørelsesanordninger, foldemekanisme osv. Det kan også alvorligt skade brugeren eller andre og beskadige el-kørestolen.

Femte punkt, når du lærer at køre en elektrisk kørestol for første gang, bør du vælge en lavere hastighed for at forsøge at flytte joysticket lidt fremad.Denne øvelse vil hjælpe dig med at lære at styre den elektriske kørestol, og lade dig gradvist forstå og blive fortrolig med, hvordan du kontrollerer kraften og let mestrer metoden til at starte og stoppe den elektriske kørestol.

Youha minder alle om at prøve at være opmærksomme på ovenstående punkter før brug, hvilket er ansvarligt for deres egen sikkerhed.Der er trods alt stadig stor forskel på el-kørestole og almindelige kørestole, og der er forskel på betjeningen.Derfor bør alle være opmærksomme på relaterede forhold, for bedre at bruge elektriske kørestole.


Indlægstid: 22-jan-2023