zd

Elektrisk kørestol, har du valgt den rigtige?

Efterspørgslen efter elektriske kørestole stiger år for år.Det er meget vigtigt at vælge de elektriske kørestole, der passer til deres egne behov.Hvilke grupper passer alle slags elektriske kørestole til på markedet?Hvad er deres egenskaber?

Elektriske kørestole er opdelt i tre typer alt efter drivhjulets position

1. baghjulstræk type

På nuværende tidspunkt bruger de fleste elektriske kørestole på markedet baghjulstræk.El-kørestolen har en god styreevne og fleksibel styring, men styreradius er stor, så det er svært at gennemføre styreoperationen i et snævert rum.

2. mellemhjulstræk type

Venderadius for denne slags elektriske kørestole er relativt lille, og den kan dreje i et snævert indendørs rum.Den er velegnet til hjemmebrug, men dens evne til at overvinde forhindringer er dårlig.

3. forhjulstræk type

Denne form for elektrisk kørestol har en god forhindringsevne.Fordi drivhjulet med større diameter er foran, er det lettere at overkomme små grøfter og små kløfter end den elektriske kørestol med baghjulstræk.

Der er seks typer elektriske kørestole i henhold til deres funktioner

1. stående type

Det kan hjælpe kørestolsbrugere med at skifte fra siddende stilling til stående stilling, i høj grad aflaste trykket ved at sidde i lang tid og fremme blodcirkulationen.Når du rejser dig op, skal den bruges sammen med knæforreste baffel for at forhindre kørestolsbrugere i at knæle til jorden.Det anbefales at bruge det under vejledning af fagfolk.

2. hævet sæde

Sædet kan hæves eller sænkes elektrisk.Samtidig ændres ryglænsvinklen på kørestolsbrugere ikke, og siddestillingen vil ikke blive påvirket.Når kørestolen er i brug, kan højden justeres frit, hvilket i høj grad øger livets bekvemmelighed.

3. ryglænet tilbagelænet type

Ryglænets vinkel kan justeres elektrisk.Kørestolsbrugeren kan justere vinklen på ryglænet efter eget ønske for at lette dekompression, hvile og ammedrift.Denne form for elektrisk kørestol er ofte ledsaget af funktionen synkron løft af benstøtten, for at forhindre rygglidning af kørestolsbrugere forårsaget af tilbagelænet ryglæn.

4. overordnet vippetype

Sædevinklen og dimensionsparametrene forbliver uændrede, og hele sædesystemet vipper bagud i rummet.For at lette kørestolsbrugernes dekompression, hvile og opretholdelse af kropsholdningen, når de kører ned ad bakke.

5. andre drevne

En elektrisk kørestol med en controller er tilføjet på bagsiden af ​​ryglænet for at gøre det lettere for plejepersonalet at betjene kørestolen.

6. multifunktion

Det kan justeres i overensstemmelse med kørestolsbrugeres forskellige behov og kan udstyres med et multisignalkilde menneske-computer interaktionssystem, som er velegnet til personer med svær lemmerdysfunktion.


Indlægstid: maj-01-2022