zd

Almindelige fejl tilbøjelige til elektriske kørestole

Med en el-kørestol kan daglige aktiviteter som dagligvareindkøb, madlavning, ventilation osv. anses for at være udført af dig selv, og én person kan som udgangspunkt klare det med en el-kørestol.Så hvad er de almindelige fejl ved elektriske kørestole, og hvordan skal man håndtere dem?

Sammenlignet med traditionelle kørestole er de kraftfulde funktioner i elektriske kørestole ikke kun velegnede til ældre og svagelige, men også velegnet til svært handicappede patienter.Stabilitet, langvarig kraft og hastighedsjustering er de unikke fordele ved elektriske kørestole.Fejlene i elektriske kørestole omfatter hovedsageligt batterifejl, bremsefejl og dækfejl:

1. Batteri: Problemet med, at batteriet er relativt nemt at fremstå, er, at det ikke kan oplades og ikke er holdbart efter opladning.Først, hvis batteriet ikke kan oplades, skal du kontrollere, om opladeren er normal, og derefter kontrollere sikringen.Små problemer opstår dybest set disse to steder.For det andet er batteriet ikke holdbart efter opladning, og batteriet er også slidt ved normal brug, hvilket alle burde vide;batteriets levetid vil gradvist svækkes over tid, hvilket er normalt batteritab;hvis det pludselig dukker op Udholdenhedsproblemer er generelt forårsaget af overdreven udflåd.Derfor bør batteriet vedligeholdes omhyggeligt under brugen af ​​den elektriske kørestol.

2. Bremsning: Grunden til at bremserne ofte har problemer skyldes koblingen og vippen.Hver gang før du rejser med en elektrisk kørestol, skal du kontrollere, om koblingen er i "gear ON"-position, og derefter kontrollere, om vippeknappen på controlleren hopper tilbage til midterpositionen.Hvis det ikke er af disse to årsager, er det nødvendigt at overveje, om koblingen eller controlleren er beskadiget.På dette tidspunkt skal det repareres i tide.Brug ikke den elektriske kørestol, når bremsen er beskadiget.

3. Dæk: Det mest almindelige problem med dæk er piercing.På dette tidspunkt skal du først pumpe dækket op.Ved pumpning skal man se på det anbefalede dæktryk på dækkets overflade, og så mærke om dækket er fast, når man klemmer det af.Hvis det føles blødt, eller dine fingre kan trykke det ind, kan det være en luftlækage eller et hul i inderrøret.


Posttid: Mar-06-2023